Blog, Informatii utile, Turmalina

Turmalina – un dar de la Dumnezeu

Turmalina - un dar de la Dumnezeu

Turmalina este o piatră semiprețioasă care odată cu avântul tehnologic a putut fi procesată până în stadiul de turmalină semilichidă. Turmalina semilichidă a putut fi inserată în materiale textile cu scopul de a fi folosit în diferite terapii.

Produsele textile înserate cu turmalină și aplicate pe piele au acțiune:

TERMICĂ – Încălzindu-se rapid (10-15 min) la contact cu pielea relaxează mușchii, îmbunătățește circulația sangvină, reglarea termică,și ajută la creșterea imunității favorizând oxigearea celulară. Elimină toxinele neutralizând mirosul neplăcut al corpului. Îmbunătățește dispoziția, starea psihică și sporește capacitatea de muncă.

Acțiune FRAI – Echilibru hidric (elimină edemele, dar nu permite pierderea lichidului, acțiune antimicrobiană, regenerează țesuturile.

Magnetoterapeutică – Întrucât produsele cu turmalină Eden Lyfe Group conțin și magneți, efectele sunt sporite prin reducerea inflamațiilor accelerând procesele de vindecare. Se elimină stările de oboseală și moleșeală.

La încălzire, TURMALINA creează un câmp magnetic slab, emană raze infraroşii de undă lungă (FRAI) şi anioni (ionii încărcaţi negativ), care au următoarele efecte:

  •          măreşte metabolismul celular, se îmbunătăţeşte schimbul de substanţe;
  •          îmbunătăţeşte circulaţia sangvină locală;
  •          restabileşte funcţia sistemului limfatic;
  •          restabileste sistemele endocrin şi cel hormonal;
  •          îmbunătăţeşte alimentarea organelor şi ţesuturilor;
  •          contribuie la menţinerea echilibrului sistemului nervos vegetativ (sistemul de excitare şi înhibare a psihicului);
  •          asigură energia vitală pentru organism;

Dacă doriți să folosiți și să experimentați produsele cu turmalină, click aici.

Turmalina (6)

Produse ce contin turmalina ...

Durerile de spate devin din ce în ce mai intense? Centura lombară simpla cu turmalină și magneți este ideală pentru problemele tale de sănătate! Află mai multe informații despre acest produs minunat!
Close

Centura Lombara Simpla cu Turmalina si Magneti

160 lei
Durerile de spate devin din ce în ce mai intense? Centura lombară simpla cu turmalină și magneți este ideală pentru problemele tale de sănătate! Află mai multe informații despre acest produs minunat!

Mansete cu Turmalina si Magneti

60 lei

În fiecare zi încheieturile mâinilor sunt solicitate,

motiv pentru care, pot apărea dureri la nivelul acestora!

Mâinile reci sunt un simptom al circulației periferice deficitare!

Rezolvă aceste probleme cu ajutorul manșetelor cu turmalină și magneți!

Close

Centuri pentru Glezne cu Turmalina si Magneti

95 lei

 

Durerile articulare pot apărea la nivelul gleznelor

în cazul efortului fizic intens și nu numai.

Edemele sau durerile de la nivelul glezenlor pot fi combătute! 

Încearcă setul de centuri pentru glezne cu turmalină și magneți!

Centură Lombara cu Turmalina si Magneti

180 lei
Centura lombara cu turmalină și magneți se aplică la nivel lombar sau pe lungimea coloanei vertebrale și are următoarele beneficii: 1. Recomandat în tratamentul dicopatiilor, traumatismelor, coxartrozelor, mialgiilor sau neuropatiilor paravertebrale contribuind la eliminarea durerilor. 2. Acționează și la nivel abdominal prin accelerarea tranzitului intestinal înlăturâd problemele de digestie intestinală, constipația, balonările sau durerile abdominale. De asemenea, contribuie și la arderile metabolice înlăturând excesul de grăsime de pe abdomen și celulita. 3. Stimulează circulația sângelui de la nivelul țesutului renal și combate colicile renale. 4. Ajută în recuperările ortopedice (post-operatorie, scurtează perioada de convalescență). 5. Ameliorează durerile cauzate de afecțiunile ginecologice (sindrom premenstrual).

Centura Lombara Ergonomică cu Turmalina si Magneti, ajustabil

215 lei
Durerile de spate devin din ce în ce mai intense? Centura lombară cu turmalină și magneți este ideală pentru problemele tale de sănătate! Află mai multe informații despre acest produs minunat! Centura lombara cu turmalină și magneți se aplică la nivel lombar sau pe lungimea coloanei vertebrale și are următoarele beneficii: 1. Recomandat în tratamentul dicopatiilor, traumatismelor, coxartrozelor, mialgiilor sau neuropatiilor paravertebrale contribuind la eliminarea durerilor; 2. Acționează și la nivel abdominal prin accelerarea tranzitului intestinal înlăturâd problemele de digestie intestinală, constipația, balonările sau durerile abdominale. De asemenea, contribuie și la arderile metabolice înlăturând excesul de grăsime de pe abdomen și celulita. 3. Stimulează circulația sângelui de la nivelul țesutului renal și combate colicile renale; 4. Ajută în recuperările ortopedice (post-operatorie, scurtează perioada de convalescență); 5. Ameliorează durerile cauzate de afecțiunile ginecologice (sindrom premenstrual);

Centuri pentru Coate cu Turmalina si Magneti

85 lei
Setul de centuri cu turmalină și magneți pentru coate este ideal pentru durerile provocate de reumatism. Artritele, artrozele sau olecranalgiile sunt câteva dintre afecțiunile care provoacă dureri la nivelul coatelor.  Încearcă cotierele cu turmalină pentru a te convinge de calitatea acestora!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *