Blog, Informatii utile, Turmalina

Produsele noastre cu Turmalina

Marii producatori de materiale terapeutice textile ne pun la dispozitie dispozitivele terapeutice cu turmalina de inalta calitate. O gama larga de produse cu turmalina va sunt puse la dispozitie pentru a le folosi spre rezolvarea problemelor dvs. de sanatate. Materialele textile de calitate, cantitate mare de turmalina inserata si magnetii naturali terapeutici fac ca aceste produse sa isi merite fiecare investitie. Spram ca aceste produse cu turmalina sa se ridice la nivelul așteptarilor dumneavoastra si sa va rezolve problemele de sanatate pe care le aveti!

Aceste produse cu turmalina sunt recomandate cu predilectie acelor personae care au dureri osteo-articulare, reumatism, circulatia sanguine deficitara, oboseala cronicas.a.m.d. Din practica medicala si experimentele facute pe aceasta piatra cu turmalina, s-a demonstrate ca are beneficii unice asupra starii de sanatate fiind 100% natural si care isi face efectul in aproximativ 30 de minute din momentul aplicarii.

Cea mai importanta proprietate pe care piatra cu turmalina o are este efectul termic (piroelectricitate) care se realizeaza prin emiterea razelor infrarosu. Acest aspect face ca piatra cu turmalina sa fie speciala, deoarece emite un current electric constant nefiind nevoie de alimentarea cu energie.

Pe langa efectul termic oferit de turmalina emite si ioni negative ce contribuie cu precadere in detoxifierea organismului prin eliminarea radicalilor liberi si regenerarea celulelor. Acesta este un motiv pentru care aceasta piatra lucreaza intr-un mod natural cu organismul. Pe langa efectele pe plan fizic, turmalina are efecte si asupra starii psihice a celui care o poarta, deoarece continutul turmalinei si proprietatile ei actioneaza si asupra sistemului nervos central care imbunatateste vigilenta mentala, reduce stresul si anxietatea si ofera un somn placut si odihnitor. Aceste efecte contribuie direct, dar si indirect prin contracararea radiatiilor electromagnetice emise de aparatura tehnologica moderna (televizor, telefon, aerconditionat, frigider, laptop s.a.m.d.) Incearca acum produsele noastre cu turmalina!

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre produsele cu turmalina, acceseaza urmatoarele link-uri:

 

Centura pentru UMERI cu Turmalina si Magneti

Centura CERVICALA cu Turmalina si Magneti

Centura LOMBARA cu Turmalina si Magneti

Set centuri cu Turmalina si Magneti pentru COATE

Set Centuri cu Turmalina si Magneti pentru GENUNCHI

Set centuri cu Turmalina si Magneti pentru GLEZNE

Set MANSETE cu Turmalina si Magneti

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *