Blog, Informatii utile

Cum i-a ajutat pe oameni turmalina?

Masaharu Nemoto de la Universal Plan Co. Ltd a strâns mai multe recenzii de la persoanele care au folosit produsele cu turmalina. Prin aceste marturii ne putem da seama care sunt efectele de imbunatatire a starii de sanatate a persoanelor care folosesc astfel de produse. Iata cateva marturii:

 

–          Mama mea a superit de hiperostoza anchilozantă a spinarii). Durerea a fost atenuata si circulatia sangelui a fost imbunatatita datorita pietrei cu turmalina.

–          Durerea cronica de gat, maini si spate a disparut. Slaba circulatie a sangelui a fost imbunatatita de produsele cu turmalina.

–          Sunt impresionat de produsele cu turmalina. Lucreaza pe durerea coloanei vertebrale si rigiditatii gatului.

–          Pot sa urc pe scari. Durerile de genunchi pe care le aveam de 10 ani au disparut complet!

–          Acum nu mai folosesc medicamente pentru durerile mele de genunchi.

–          Soacra mea este fericita, deoarece amelioreaza durerile de spate.

–          Sunt atat de impresionat de produsele cu turmalina, deoarece circulatia sanguina a picioarelor mele si a taliei se imbunatateste. Corpul se incalzeste usor-usor;

Sunt multe cazuri in care anumite persoane si-au rezolvat problemele cu ajutorul produselor cu turmalina. O clienta de a noastra pe nume Alina Adriana Amariucai, studenta la UMF – Farmacie, ne-a transmis urmatorul mesaj :

“Buna. Numele meu este Alina si as vrea sa imi spun parerea despre centura lombara cu turmalina, poate ajut si eu pe cineva cum am fost si eu ajutata la randul meu. Trebuie sa recunosc ca nu am crezut ca va face mare lucru, dar nu aveam nimic de pierdut sa o incerc. Deoarece sunt studenta, petrec multe ore stand pe scaun si nu adopt o pozitie corecta. Din aceste motive am ajuns sa am probleme la nivel lombar, probleme care se manifestau prin dureri destul de puternice si nu doar la nivel lombar, ba chiar incepuse sa iradieze in piciorul stang. Aveam dificultati la aplecare, cand voiam sa ma ridic din pat si dureri chiar si in somn. Cand am primit centura am fost destul de entuziasmata(fiind ceva nou), dar trebuie sa recunosc ca ma entuziasma si proprietatea ei anticelulitica. Mi-am aplicat centura cu turmalina de doua ori pe zi, si a devenit si o placere sa o port deoarece imi place senzatia de caldura care o provoaca. Detin aceasta centura de aproximativ doua luni, si inca o port. Nu pentru ca as mai avea dureri -acestea au disparut treptat, in aproximativ 2 saptamani- dar imi da o senzatie placuta, iar faptul ca imbunatateste imunitatea e un bonus in acest sezon. Recomand cu drag!”

Toate aceste efecte benefice ale turmalinei asupra sanatatii se datoreaza:

–          Generarii ionilor negativi;

–          Generarii sarcinilor electrice de suprafata;

–          Efectului termic;

 

Daca doresti sa aflati mai multe informatii despre produsele cu turmalina, acceseaza urmatoarele link-uri:

 

 

Sursa recenzii

Sursa imagine

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *