Despre noi - EdenLyfeGroup S.R.L - Pe sistemul: unde-s doi puterea creşte, compania Bio Eden Lyfe Group înființează Grupul de Experți în Sănătate (G.E.S.) Eden Lyfe, ca răspuns la necesitatea de a oferi clienților noștrii servicii medicale alternative competitive şi produse naturale de înaltă calitate.

Pe sistemul: unde-s doi puterea creşte, compania Eden Lyfe Group vine în întâmpinarea clienților noștrii pentru a oferi servicii medicale alternative competitive şi produse naturale de înaltă calitate.

În acest sens am format Grupul de Experți în Sănătate- Eden Lyfe care prestează activități de medicină alternativă.

Grupul de Experți în Sănătate Eden Lyfe, promovează principiul responsabilității individuale pentru sănătate.

Constituirea Grupului de Experți în Sănătate Eden Lyfe (G.E.S.) este motivată și de necesitatea implementării unor principii solide de piață,  atât în domeniul comerțului cu produse naturale, cât și al calității serviciilor medicale alternative oferite publicului larg.

Ofertele numeroase  de produse și servicii medicale alternative din mediul online, și nu numai,  care de multe ori contravin practicilor  bazate  pe respectul față de client,  reclamă apariția unor entități profesionale în domeniul medicienei alternative, grupate sub aceleași principii și valori.

Grupul de Experți în Sănătate Eden Lyfe deține  o platformă online (www.elyfe.ro) susținută de 3 (trei) piloni de bază;

  • Servicii medicale alternative
  • Educație de Sănătate 
  • Promovarea-Comercializare produselor naturale!

Toată activitatea noastră este îndreptată cu predilecție  pe respectul față de  client, servicii și produse de înaltă calitate și totodată prin furnizarea informațiilor pentru schimbarea stilului de viață.

Fidelizarea clienților va reprezenta  doar o chestiune de timp, și totodată o consecință a lucrului bine făcut, atât timp cât la bază se va afla  mereu un respect reciproc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gabriel ILĂȘOAIA – Manager/Asociat

Ancuța GIURGILĂ – Asociat

 

 

 

 

 

 

 

 

Emanuel ILĂȘOAIA -Asociat