Blog, Informatii utile, Linkuri utile

Adevarul despre Turmalina

Multe site-uri afirma ca turmalina este buna pentru sanatate si ca rezolva mai multe afectiuni, insa turmalina nu este aplicabila tuturor. Nu se potriveste oricarei persoane, si sa va spun de ce.

Unii renunță la terapia cu turmalina deoarece nu oferă rapid îmbunătățiri semnificative. Turmalina nu este un panaceu universal și trebuie să aveți răbdare până când simptomele sunt ameliorate. Deși există numeroase studii despre efectele turmalinei, este foarte important să înțelegeți acest lucru înainte de a începe tratamentul cu turmalina.

Turmalina, pentru a genera ioni negativi si pentru a incalzi zona in care este aplicata, trebuie sa se exercite o presiune asupra ei. Acest fenomen se numeste piezoelectricitate.

Presiunea este exercitata atunci cand turmalina este aplicata pe tegument si produsul cu turmalina trebuie sa fie de asa natura incat sa se faca posibila aceasta presiune si sa genereze ioni negativi, deoarece sunt si produse cu turmalina care nu genereaza multi ioni negativi, conform spuselor managerului Masaharu Nemoto de la Universal Plan Co. Ltd. care comercializeaza o gama larga de produse terapeutice cu turmalina. Astfel, daca nu sunt generati ioni negativi, rezultatele nu apar. Din punctul de vedere al continutului de minerale, toate pietrele cu turmalina sunt incadrate si clasificate in acelasi grup, insa capacitatea turmalinei de a genera ioni negativi variaza in functie de structura pietrei, duritatea, nivelul de impuritati, si de unde este extrasa

Produsele cu turmalina pe care le comercializam contin turmalina neagra (cea mai folosita pentru terapii) si sunt de inalta calitate. Majoritatea persoanelor care le-au folosit, au observat o senzatie de caldura inca din primele 20 de minute. Acest lucru ne confirma ca aceste produse genereaza ioni si sunt calitative si din prisma faptului ca punctele cu turmalina de pe produse sunt mai proeminente. Mai nou, designul si țesătura materialului textil sunt rezistente. Turmalina isi face efectul pana la 7-8 ani, pentru asta, tesatura trebuie sa fie de calitate. La fel si sistemul de prindere prin scai, care este foarte rezistent.

 

 

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre produsele cu turmalina, acceseaza urmatoarele link-uri:

Sursa imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *