Blog, Informatii utile

Proprietatile benefice ale pietrei cu turmalina

Turmalina este considerata ca fiind o piatra pretioasa si din prisma faptului ca se gaseste intr-o varietate incomparabila de culori. Numele pietrelor cu turmalina provinde din limba singaleza „tura mali” care prin traducere inseamna „piatra de culori mixte” referindu-se la varietate de culori a pietrei cu turmalina. Aceasta piatra cu turmalina este un mineral natural si are proprietati electrice unice responsabile pentru multe efecte benefice asupra sanatatii.

Turmalina este cunoscuta din punct de vedere stiintific ca fiind o sursa de curent electric slab ce produce raze infrarosii transformand umezeala din are in ioni negativi.

Turmalina neagra care se gaseste in produsele cu turmalina Eden Lyfe Group actioneaza ca un catalizator ce permite pietrei cu turmalina sa produca mai multi ioni negativi.

Spre deosebire de ionii negativi produsi mecanic, cei generati de turmalina sunt complet naturali si siguri neavand efecte secundare negative. Multe dintre efectele benefice asupra sanatatii sunt provocate de acesti ioni pe care ii emite turmalina.

Dintre toate culorile pe care le poate avea piatra cu turmalina, cea neagra este considerata de practicanti ca fiind sursa cea mai puternica de energie.

Turmalina mineralizeaza apa prin modificarea componentei de mirosuri de clor indepartand mirosul neplacut din apa de baut.

De asemenea, turmalina ajuta la alcalinizarea apei si a fluidelor din corp modificându-i Ph-ul usor alcalin fiind optim pentru sanatate.

In ultimii ani, turmalina a fost investigata mai ales pentru potentialul ei de a contracara efectele campurilor electromagnetice care au fost considerate daunatoare (campuri electromagnetice generate de televizor, calculator, telefon).

Purtata pe corp, se considera ca turmalina previne ateroscleroza prin prevenirea acumularii in vasele de sange. Functia imuna este crescuta de turmalina celulele organismului sunt invigorate. De asemenea, turmalina stimuleaza și sistemul nervos central.

Insa cel mai important aspect este ca turmalina genereaza ioni negativi si raze infrarosii deoarece razele slabe de curent electri si razele infrarosii imbunatatesc circulatia.

Numeroasele proprietati benefice fac turmalina (in special turmalina neagra) sa fie una dintre cele mai uimitoare minerale care exista.

 

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre produsele cu turmalina, acceseaza urmatoarele link-uri (aceste produse contin turmalina neagra):

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *