Blog, Informatii utile

Beneficiile medicale ale pietrei cu turmalina

Prin analiza compozitiei minerale a turmalinei negre, s-a constatat ca este un silicat de bor si aluminiu cu concentratii mari de fier si hidrogen feros. Turmalina, datorita proprietatilor sale electrice, este utilizat pentru controlul frecventei din aparatele radio cu unda scurta si a manometrelor.

Turmalina neagra, este cunoscuta pentru proprietatile de a ajuta organismul sa scape de radiatii si metale grele. Se spune ca aceasta piatra cu turmalina are un rol chelator care scoate toxinele din organism previne degradarea ADN-ului care poate fi manifestata prin cancere,radiatii, otravire cu mercur, Hiv, oboseala cronica etc. Turmalina ajuta sa controleze deteriorarea celulara a organismului.

Turmalina neagra (Schorl) este o piatra de protectie care poate ajuta la prevenirea stresului cronic si la imbunatatirea proceselor de vindecare a organismului. Razele infrarosii pe care le emite turmalina poate patrunde adanc pana la 7 cm dincolo de piele, incalzind corpul si determinand cresterea circulatiei sanguine , care la randul sau accelereaza metabolismul si intareste sistemul imunitar. Terapia anionica utilizeaza ioni negativi cu proprietati de vindecare precum cresterea productieti de celule albe din sange si netrualizarea aciditatii si presiunii sangelui . Materialele textile din pietre natural sunt baza pentru formarea mediului natural.

Exista deja pe piata produse cu turmalina cum ar fi: centuri cervicale cu turmalina, mansete cu turmalina, centuri lombare cu turmalina s.a.m.d. Odata cu trecerea timpului, omul a inceput sa se preocupe mai mult de starea lui de sanatate si astfel, odata cu descoperirea acestei pietre cu turmalina, s-a dorit crearea mai multor produse cu turmalina pentru aplicabilitatea extinsa a acestora.

 

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre produsele cu turmalina, acceseaza urmatoarele link-uri (aceste produse contin turmalina neagra):

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *