Practica medicală clasică se bazează pe modelul realității newtoniene, model care privește lumea ca pe un sistem mecanic.

Medicina clasică aplicată în baza teoriei newtoniene consideră funcțiile sistemului fiziologic al omului si psihicul său, dependente de structurile materiale ale creierului si corpului.
Noile abordări știintifice scot în evidență faptul că omul reprezinta ceva mai mult decat o suma de elemente chimice, având ca forță vitală, integritatea si vivacitatea.

În trecutul nu foarte indepartat, medicii nu se interesau si nu se foloseau de fortele vitale, deoarece lipseau modelele stiintifice acceptabile care sa lamureasca existenta si rolul acestor forte in sustinerea activitatii organismului.

În ultimul timp observăm o nouă generație de medici și terapeuți care încercă să rezolve problemele organismului uman privindu-l și ca pe o formă de energie.

Ideea de supremație a spiritului față de corpul fizic și dimensiunea spirituală a omului este considerată ca bază energetică a vieții, deoarece energia spiritului poate anima structura fizică a materiei.

Programări:

Nicușor Ploșniță- specialist în testarea organismului prin Biorezonanță.

Adresă cabinet: Str. Miron Costin, nr. 3, Bacău, jud.Bacău

Telefon: 0747128077