Terapia Bowen

Tehnica Bowen prezintăa unul dintre cele mai profunde concepte terapeutice existente în lume, în prezent. Se bazează pe teoria conform căreia, odata ce s-a realizat relaxarea totală a corpului, se activează abilitatea proprie a organismului de a redresa orice problemă a corpului și a mintii, prin readucerea acestora la echilibru și armonie.

Tehnica Bowen este o formula unică de re-echilibrare neuro-musculară. Lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic. Este recunoscută pentru eficiența sa în tratarea afectiunilor interne și reducerea duratei convalescenței.

Tehnica Bowen este un concept nou în manipularea corporală, nu derivă și nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica. Deplasarile osoase se re-aliniază, deși nu se execută nicio manipulare a articulațiilor sau oaselor, ca în chiropractie.

Tensiunile musculare și încordarile se elimină, iar circuitul limfatic normal se restabilește, deși nu se maseaza muschii, ca în masajul terapeutic. Meridianele energetice se restabilesc imediat, deși practica nu se bazeaza pe meridiane și nu se aseamana nici cu acupunctura și  nici cu presopunctura.

Echilibrul psihic se normalizează, desi nu este necesară invocarea unui răspuns emoțional, ca în cazul terapiilor ce se adresează minții și corpului deopotrivă. Aproape în toate cazurile, pacienții raportează o stare placută de relaxare și o senzaițe de bine, de ușurare.

Tehnica Bowen este deopotrivă salutată, pe plan international, de medicina alopată, alternativă și complementară, ca fiind printre cele mai bune tehnici de însănătoșire a organismului!

Ancuța Giurgilă face parte din Grupul de Experți în Sănătate Eden Lyfe Group și este un terapeut bowen avansat cu o experiență de peste 5 ani ce deține diploma de nivel Master în urma cursurilor făcute la Bowen Association of Australia proudly presents (BOWTECH).

Ancuța Giurgilă – Terapeut Bowen Avansat/rejuvance

Programari: 0763 075 824

Adresă cabinet: Șos. Arcu, nr. 33, Bl CL5, Scara B, Parter, Camera 2, Iași, jud Iași