De ce Eden Lyfe Group?

Transport GRATUIT pentru comenzi în valoare de minim 300 de lei

Comandă produse în valoare de minim 300 de lei și ne va face plăcere să îți asigurăm transportul. Livrarea se face in aproximativ 24 de ore de luni până vineri prin Fan Courier.

Suport clienți în mediul online 24/7

Dorim să te îndrumăm și să îți recomandăm tot ce este mai bun pentru sănătatea ta. Scrie-ne în chatul online (dreapta jos) și cere informații suplimentare în cazul în care ai nelămuriri. Dacă dorești informații mai amănunțite legat de problemele tale, scrie-ne un mesaj pe: nutritionist@edenlyfegroup.ro

Garanție 100% – primești banii înapoi

Dacă ai comandat un produs și dorești să îl returnezi, îți oferim un termen de 30 de zile în care poți returna produsele și să primești banii 100% integral. Vezi care sunt condițiile.

Aviz Min. Sanatatii Certificari organice, CE, FDA etc.

Ținem la sănătatea ta. Fiecare produs este certificat și atestat pentru punerea pe piață. Pentru mai multe detalii, citeste despre producatorii cu care colaboram 

Produse naturale 100%

Mergem pe principiul “cu cat mai natural, cu atat mai sanatos”. Scopul deschiderii acestui magazin online este de a oferi produse cat mai naturale cu beneficii maxime pentru sanatate.