Majoritatea bolilor cronice apar din cauza acumularii de toxine in organism venite din alimente, aer poluat, sedentarism s.a.m.d. Turmalina este piatra care poate contribui la procesul de detoxifiere datorita proprietatilor pe care le are.

Turmalina este un element puternic ce contribuie la inlaturarea toxinelor din organism, facand sa previna aparitia afectiunilor. Capacitatea de detoxifiere a organismului a turmalinei este datorata modului sau puternic de a emite ioni negativi si raze infrarosii.

Ionii negativi sunt benefici pentru organism deoarece stimuleaza si calmeaza corpul uman. Cand o persoana este prinsa intr-o stare proasta, acest lucru poate fi o cauza prin faptul ca este expusa la concentratii mari de ioni pozitivi care se gasesc in aerul poluat, emisiile radiatiilor electromagnetice a telefoanelor mobile, calculatoare, linii electrice, fum s.a.m.d si atunci cand persoana se afla intr-o zona in care concentratia de ioni negativi este mare, incep sa se simta mai bine. Ca de exemplu atunci cand se afla intr-o padure sau la munte. Practic, starea de relaxare se simte si ionii negativi din aceste zone fac ca organismul nostru sa se simta mai bine.

Acest lucru se intampla deoarece ionii negativ maresc fluxul de oxigen catre creier si ajuta sistemul nervos sa determine o relaxare si a muschilor rigizi imbunatatind totodata si circulatia sangelui.

Turmalina este un astfel de generator de ioni negativi care a uimit lumea medicala producandu-se tot felul de bratari, lanturi si produse terapeutice cu turmalina pentru a fi folosite de cei care au nevoie sa isi imbunatateasca dispozitia si starea de sanatate.

Compania Edenlyfe Group ofera produse de calitate ce contin turmalina pura. Aceste produse se impart in: