Produsele cu turmalina pe care compania Eden Lyfe Group le pune la dispozitie oamenilor este pentru a-i ajuta sa isi imbunatateasca starea de sanatatea intr-un mod natural.

Produsele cu turmalina si magneti Eden Lyfe Group, sunt materiale textile ce contin nanocristale de turmalina, adica turmalina macinata. Cantitatea lor fiind mare pe suprafata materialului textil, indiferent de produsul pe care il comercializam. Acest lucru sporeste eficienta pietrei cu turmalina.

Pe langa turmalina, produsele terapeutice contin si magneti care pot contribui la procesul de imbunatatire a zonei in care sunt aplicate.

Materialul textil este realizat din bumbac si este rezistent pentru a creste durata de folosirea a produsului, avand in vedere ca turmalina are un efect de o durata de pana la 5 ani. Sistemul de prindere prin scai este unul foarte eficient, deoarece acesta nu se uzeaza in timp.

Produsele cu turmalina sunt importate din China de la producatorul de prestigiu Hebei Youjie Medical Instrumental Co. Ltd. ce produce articole medicale si terapeutice de inalta calitate. Firma importatoare din Romania este Bio Eden Lyfe care ne face posibil accesul la aceste produse terapeutice

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre produsele cu turmalina, acceseaza urmatoarele link-uri:

 

Centura pentru UMERI cu Turmalina si Magneti

Centura CERVICALA cu Turmalina si Magneti

Centura LOMBARA cu Turmalina si Magneti

Set centuri cu Turmalina si Magneti pentru COATE

Set Centuri cu Turmalina si Magneti pentru GENUNCHI

Set centuri cu Turmalina si Magneti pentru GLEZNE

Set MANSETE cu Turmalina si Magneti