Turmalina pepene

Turmalina pepene este un mineral, o piatra semipretioasa ce contine o multitudine de culori si de forme si o stralucire aparte

Turmalina pepene este o piatră mai specială, deoarece conține mai multe culori. Roșu-roziu în interior o culoare verde la exterior și o crustă de culoare albă, ceea ce face să arate ca un pepene.

Culorile de pepene se produc într-un mod natural, fiind un fenomen extrem de rar în natură. Această turmalină se găsește în America de Sud, în țări precum: Argentina, Brazilia Mozambic, Sri Lanka sau Madagascar și este indicată în probleme cu dezechilibrele hormonale sau stările de nervozitate (negative). Această piatră rară și unică, la fel de populară ca celelalte tipuri de turmalină, aduce mai multe beneficii celui ce o deține.

Se pretinde că această piatră întărește sistemul imunitar, tratează tulburările cardiace, hiperactivitatea, anxietatea și asigură o funcționare optimă a metabolismului și a sistemului endocrin. De asemenea, turmalina pepene este indicată și în calmarea durerilor prin aplicarea pietrei pe zona dureroasă. În tulburările neurologice mai este indicată, deoarece echilibrează ambele emisfere cerebrale, tratează dislexia, paranoia și sporește energia vitală a corpului.

Pe site-ul nostru gasiti toate informatiile de care aveti nevoie despre turmalina

Turmalina Pepene