Scapă de durerile osoase și articulare
cu ajutorul pietrei cu Turmalină

Ce este piatra cu Turmalină?

Turmalina este o piatră semiprețioasă care odată cu avântul tehnologic a putut fi procesată de către japonezi până în stadiul de turmalină semilichidă, motiv pentru care, această turmalină a putut fi înserată în materiale textile.

Aceste materiale textile fiind folosite în anumite terapii, s-a demonstrat faptul că turmalina aplicată în diferite zone, rezolvă anumite probleme de sănătate (afecțiuni osoase, musculare, articulare etc);

Mai mult decât atât, în aceste materiale textile inserate cu turmalină s-au adăugat și magneți, ceea ce oferă sporirea calității acestora.

Pentru a înțelege de ce este importantă turmalina, trebuie să știm ce proprietăți are de o face să fie atât de apreciată de utilizatorii ei. 

Proprietățile pietrei cu turmalină

acțiune termică

La numai 30 de minute de la aplicarea materialului textil cu turmalină pe piele, apar primele reacții de încălzire.

Acțiune Frai

Turmalina odată aplicată pe piele, prin încălzirea termică emană raze infraroșii de lungă durată (FRAI) și ioni negativi care au efectele enunțate mai sus.

Magnetoterapie

Întrucât centurile cu turmalină conțin și magneți, efectele sunt sporite prin reducerea inflamațiilor accelerând procesele de vindecare. Se elimină stările de oboseală și moleșeală, deoarece prin vasodilatație, sângele ajunge până în capilare unde furnizează energie organismului.

Produsele cu turmalină și magneți

Centură Lombară (cu 4 suporți de oțel)

180 LEI 160 LEI

 

Set centuri pentru Coate cu Turmalină

70 LEI 63 LEI

 

Set Manșete cu Turmalină

36 LEI 32 LEI

 

Centură Cervicală cu Turmalină 

42 LEI 38 LEI

 

Ce spun clienții noștri

Folosesc centura lombară cu turmalină de două zile și durerile de spate s-au ameliorat! Recomand!

Florina Manolache
bucurești

Am avut dureri mari de spate din cauză că stăteam mult jos. Am aplicat centura lombară cu turmalină de 2 ori pe zi și a devenit o plăcere să o port. Durerile de spate s-au ameliorat treptat. Recomand!

Alina Amăriucăi
23 ani, iași

Aveam o inflamație în zona superioară a căilor respiratorii și centura cervicală cu turmalină m-a ajutat să îmi rezolv această problemă fără să iau medicamente sau suplimente. Mulțumesc, Eden Lyfe Group!

Daniela Brașoveanu
43 ani, Bacău

Centura lombara cu turmalina si magneti ergonomica

Centură Lombară Ergonomică 

200 LEI 179 LEI

 3

Centură Lombară Simplă cu Turmalină

160 LEI 144 LEI

 

Set Genunchiere cu Turmalină

36 LEI 32 LEI

 

Set Glezniere cu Turmalină 

42 LEI 38 LEI

 

Producătorii produselor cu Turmalină

Hebei Youjie Medical Instruments Co, Ltd este un producător și furnizor de produse medicale din China fondată în anul 2014 care oferă produse naturale 100%, sigure și ecologice pentru cele mai bune îngrijiri. Am ales să colaborăm cu acest producător deoarece ne pun la dispoziție produse cu turmalină de înaltă calitate, rezistente și cu rezultate importante pentru clienții noștri!

Despre noi

Phasellus sodal dictum dolor quis fringilla. Nunc accumsan velit sit amet enim maximus solsodales.

Misiunea noastră

Etiam fringilla lobortis risus, sed accumsan enim rutrum vel. Aenean iaculis magna libero, at blandit augue rhoncus sed.

Ofertele noastre