Sistemul de Marketing de Fidelizare

Marketingul de fidelizare oferă posibilitatea clienților noștri fideli de a beneficia de reduceri pentru toate produsele din magazinul nostru online.

Pentru a putea beneficia de reduceri între 10-40% trebuie să treceți prin mai multe nivele:

Nivelul 1 – discount de 10%;

După ce v-ați înscris gratuit în baza noastră de date prin completarea corectă a datelor dumneavoastră (nume, prenume, adresă, CNP etc), conform planului de marketing de fidelizare veți avea calitatea de „Consumator Privilegiat” și veți primi un discount de 10% pentru toate achizițiile personale;

Veți observa că prețurile produselor se vor schimba în funcție de discount-ul pe care îl veți avea.

Exemplu: Când nu sunteți autentificat, prețul centurii lombare cu turmalină afișat pe site, este de 160 lei. După înscrierea gratuită și autentificare, prețul afișat va fi 144 de lei. Acest preț se va micșora în funcție de nivelul atins.

Nivelul 2 – discount de 20%;

La nivelul 2 veți avea calitatea de „Consumator de Bronz” și pentru a beneficia de un discount de 20% pentru toate produsele trebuie să aveți minim 1000 de PF (puncte de fidelitate) în rețea. Sau dacă nu doriți să faceți rețea, trebuie să aveți minim 1000 PF personale pentru a ajunge la acest nivel. Însă crearea unei rețele vă ajută să ajungeți mai repede la nivelul dorit.

Rețeaua se formează prin înscrierea altor persoane de dumneavoastră în baza noastră de date.

Înregistrarea se face astfel:

După ce v-ați autentificat, în panoul „Contul meu” aveți o secțiune cu „Informații referal”. La înscriere v-a fost generat un link referral pe care trebuie să i-l furnizați persoanei pe care doriți să o înscrieți în rețeaua dumneavoastră.

La accesarea link-ului referal, se va deschide o pagină cu rubricile de completare pentru înscrierea în compania Eden Lyfe Group.

 

După ce acea persoană a fost înscrisă pe baza link-ului referal, dumneavoastră, în panoul „Contul meu”, la secțiunea „Echipa mea” vă va apărea în tabel persoana înscrisă.

Cu cât veți înscrie mai multe persoane care achiziționează produsele noastre veți avea un anumit total de puncte în rețea. Acele puncte de fidelitate (PF) nu se vor șterge niciodată și cu cât acumulați mai multe puncte, cu atât veți avea mai multe reduceri.

La Nivelul 2 trebuie să aveți un minim de 1.000 de puncte în rețea, adică un volum de vânzări de aproximativ 4.000 de lei (1 PF = 4 lei).

Nivelul 3 – discount de 30%;

La nivelul 3 veti avea calitatea de „Consumator de Argint” și veți beneficia de un discount de 30% pentru toate produsele noastre dacă  acumulați minim 10.000 de puncte de fidelitate (PF) în rețea, adică un volum de vânzări de aproximativ 40.000 de lei.

Nivelul 4 – discount de 40%;

La nivelul 4 veți avea calitatea de „Consumator de Aur” și veți beneficia de un discount de 40% pentru toate achizițiile personale dacă acumulați minim 100.000 de puncte de fidelitate (PF) în rețea, adică un volum de vânzări de aproximativ 400.000 de lei.

Mai mult decât atât, veți primi 4% bonus în produse din volumul total de vânzări pe lună în rețea.

Exemplu: Dacă pe lună există un total de vânzări în rețea de 10.000 de lei, dumneavoastră primiți produse la alegere în valoare de 400 lei.

Consumatorul înscris este persoana care:

– Consumă constant produse Eden Lyfe Group;

– Deține cunoștințe minime despre calitatea produselor;

– Informează prospectanții despre calitatea produselor;

Regulile unui consumator înscris:

– Regula bunului simț în promovarea și recomandarea produselor;

– Nivelul atins nu se pierde niciodată;

– Consumatorul înscris nu poate transfera rețeaua proprie unei terțe persoane;

– Consumatorul înscris poate solicita eliminarea din baza de date. Reînscrierea acestuia fiind posibilă doar de la nivelul 0