Comenzi telefonice +40 759 346 484
10%

Centura Lombara Simpla cu Turmalina si Magneti

160 lei 144 lei

Câștigi 72 puncte. de fidelitate!

Durerile de spate devin din ce în ce mai intense?

Centura lombară cu turmalină și magneți

este ideală pentru problemele tale de sănătate!

Află mai multe informații despre acest produs minunat!

Golește

Durerile de spate devin din ce în ce mai intense?

Centura lombară cu turmalină și magneți

este ideală pentru problemele tale de sănătate!

Află mai multe informații despre acest produs minunat!

 

Centura lombara cu turmalină și magneți se aplică la nivel lombar sau pe lungimea coloanei vertebrale și are următoarele beneficii:

1. Recomandat în tratamentul dicopatiilor, traumatismelor, coxartrozelor, mialgiilor sau neuropatiilor paravertebrale contribuind la eliminarea durerilor;

2. Acționează și la nivel abdominal prin accelerarea tranzitului intestinal înlăturâd problemele de digestie intestinală, constipația, balonările sau durerile abdominale. De asemenea, contribuie și la arderile metabolice înlăturând excesul de grăsime de pe abdomen și celulita.

3. Stimulează circulația sângelui de la nivelul țesutului renal și combate colicile renale;

4. Ajută în recuperările ortopedice (post-operatorie, scurtează perioada de convalescență);

5. Ameliorează durerile cauzate de afecțiunile ginecologice (sindrom premenstrual);

 

Mărimi disponibile:

S – Centura are o lungime de 99 cm si este recomandată pentru o circumferință abdominală de maximum 94 cm;

L – Centura are o lungime de 115 si este recomandată pentru o circumferință abdominală de maximum 110 cm;

 

Ce este Turmalina?

 

Turmalina este o piatră semiprețioasă care odată cu avântul tehnologic a putut fi procesată de către japonezi până în stadiul de turmalina semilichidă. Motiv pentru care, această turmalină a putut fi înserată în materiale textile.

Aceste materiale textile fiind folosite în anumite terapii, s-a demonstrat faptul că turmalina aplicată în diferite zone, rezolvă anumite probleme de sănătate (afecțiuni osoase, musculare, articulare etc);

Mai mult decât atât, în aceste materiale textile inserate cu turmalină s-au adăugat și magneți, ceea ce oferă sporirea calității acestora.

Pentru a înțelege de ce este importantă turmalina, trebuie să știm ce proprietăți are de o face să fie atât de apreciată de utilizatorii ei.

Produsele textile înserate cu turmalină și aplicate pe piele au acțiune:

 

TERMICĂ – Se încălzește rapid (în aproximativ 30 minute de la aplicare);

 

 •         relaxează mușchii;
 •         îmbunătățește circulația sangvină;
 •         îmbunătățește reglarea termică;
 •         ajută la creșterea imunității favorizând oxigearea celulară;
 •         elimină toxinele neutralizând mirosul neplăcut al corpului prin stimularea drenajului limfatic;
 •         îmbunătățește dispoziția, starea psihică;
 •         sporește capacitatea de muncă;
 •         elimină și durerile reumatismale din zona în care este aplicată (afecțiuni osoase/articulare);

 

Acțiune FRAI – turmalina odată aplicată pe piele, prin încălzirea termică aceasta emană raze infraroșii de lungă durată (FRAI) și ioni negativi care au efectele enunțate mai sus.

 

Magnetoterapeutică – Întrucât produsele cu turmalina Eden Lyfe Group conțin și magneți, efectele sunt sporite prin reducerea inflamațiilor accelerând procesele de vindecare. Se elimină stările de oboseală și moleșeală, deoarece prin vasodilatație, sângele ajunge până în capilare unde furnizează energie vitală organismului.

Mod de utilizare:

Pentru un efect imediat și intens, se recomandă o ușoară umezire a suprafeței unde este inserată turmalina pe centura lombara;

 

Dupa aproximativ 30 de minute, se înregistrează o ușoară încălzire pe zona aplicată, insoțită sau nu de senzația de usturime.

 

Aceste senzații pot persista pana la 3-4 ore și pot reveni pe parcursul zilei spontan sau dacă zona respectivă este umezită.

 

Timpul recomandat de aplicare a centurii lombare este de 1-2 ore pe zi infunctie de gradul de sensibilitate.

 

Recomandări:

În prima săptămână este suficient să aplicați centura lombara pentru 1-2 ore pe zi.

Din a doua săptămână de tratament, în funcție de sensibilitatea dumneavoastră, puteti mări intervalul la 1-2 ore de 2 ori pe zi.

Tratamentul complet dureaza circa 3 luni, se intrerupe timp de 1 luna si poate fi reluat ulterior.

Aceasta centura lombara nu vă rezolvă problemele într-un mod rapid, însă folosirea acestuia pe termen lung vă vor aduce multe beneficii.

Studiile arată că aceste centuri nu functioneaza pentru 20% dintre persoanele pe care le folosesc, de aceea nu garantam ca va functiona pentru orice persoana.

 

Contraindicatii:

Daca atingeti suprafata cu turmalina sau zona in care a fost aplicata centura lombara cu turmalina, va rugam sa va spalati pe maini. A nu se duce mana la ochi sau in alte zone sensibile.

A nu se aplica centura lombara cu turmalină în zonele unde au avut loc operații chirurgicale cu inserarea materialelor metalice (tije, șuruburi), pacemaker cardica, deoarece acesta conține și magneți.

A nu se aplica produsul textil cu turmalină pe răni deschise sau în zonele cu afecțiuni dermatologice severe.

A nu se aplica produsul textil cu turmalina dacă aveți probleme cu glanda tiroidă (hipertiroidie) sau daca aveti probleme cardiace.

A se evita utilizarea de catre femeile insarcinate sau cele care alapteaza.

A nu se folosi centura lombara in timpul somnului pentru a nu depasi timpul maxim de utilizare.

Daca apare un disconfort prea mare trebuie sa intrerupeti folosirea acesteia.

 

Întreținere:

Produsele textile cu turmalină se spală ușor, manual, fără detergenți, la o temperatură de maximum 30 de grade Celsius.

 

Sigur și convenabil de utilizat!


Instrucțiuni de folosire:

Centura lombara cu turmalina și magneți se aplică în zona lombară direct pe piele sau peste un material textil în funcție de confortul oferit. (ideal este sa se aplice direct pe piele pentru rezultate rapide).

Pentru un efect mai rapid, puteți umezi ușor suprafața unde este inserată turmalina.

(suprafața cu punctele negre/verzi) – Vezi imaginile de mai sus

Dacă centura nu este bine fixată, o puteți fixa cu ajutorul benzilor de ajustare laterale. – Vezi imaginile de mai sus

După aproximativ 30 de minute de la aplicare, încep să apară primele reacții de încălzire. Acest efect de încălzire poate oferi și o senzație de disconfort (usturime), însă acest lucru nu afectează tegumentul.

Atentie – La unele persoane, efectul de incalzire poate să întârzie!

Turmalina a început să facă terapie!

 

 

Eden Lyfe Group pune preț pe calitate!

✓ Termenul garantat de valabilitate al efectelor turmalinei este de 4-5 ani (dacă produsul este bine îngrijit);

✓ Materialul textil si sistemul de prindere prin scai sunt rezistente, astfel, temenul de utilizare al produsului este prelungit;

✓ Centura lombara conține benzi multiple de ajustare;

✓ Materialul textil al acestui model este mai usor si mai subtire pentru a putea fi pliata mai bine pe corp;

✓ Designul este plăcut;

Notă

Înainte să utilizați orice produs, citiți cu atenție descrierea, eticheta și ambalajul acestuia. Toate informațiile de pe acest site sunt publicate cu scop informativ și în niciun caz nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat. Nu folosiți aceste informații cu rolul de a diagnostica sau trata orice problemă de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Nu garantăm efectele produselor pe care le consumați deoarece acestea variază de la persoană la persoană în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă, stare de sănătate ș.am.d.

Dacă aveți sau credeți că aveți afecțiuni medicale sau suferiți de vreo boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

Misiunea noastră este de a ajuta oamenii să își îmbunătățească și să își mențină starea de sănătate într-un mod cât mai natural.

Încurajăm foarte mult stilul de viață sănătos. Considerăm că nu este de ajuns să consumați suplimente alimentare sau să folosiți anumite produse naturale pentru a avea rezultatele pe care le doriți. Doar prin schimbarea alimentației și menținerea unei activități fizice regulate puteți avea rezultate impresionante ce vă pot îmbunătăți starea de sănătate și cu atât mai mult dacă folosiți anumite produse naturale pe lângă aceste deprinderi.

Nici produsele nu vor avea efectele scontate dacă nu se fac schimbări în stilul de viață.
De exemplu, suplimentul alimentar Cordyceps Sinensis Lyfe este un imuno-modulator ce ajută în întărirea sistemului imunitar, însă dacă în același timp se consumă și produse zaharoase  acestea scad capacitatea leucocitelor (fagocitelor) de a ucide microbii.  La o glicemie normală, între 60 și 100 mg/dl, celulele sistemului imunitar sunt foarte active. O dată cu creșterea glicemiei (creștere a nivelului de zahăr în sânge), leucocitele își modifică forma, devenind mai leneșe și reacționând mai încet față de agenții patogeni, nemaifiind în stare să distrugă același număr de bacterii. (sursa: Alimentație inteligentă – Emil Rădulescu).

Practic consumăm un supliment care ne întărește sistemul imunitar și un aliment care ne slăbește sistemul imunitar. În acest caz, efectele pot întărzia să apară. De aceea este important să ne schimbăm stilul de viață.

Dacă doriți informații ce vă pot ajuta în schimbarea stilului de viață (alimentație, efort fizic) vă ajutăm cu drag.

Pentru asta ne puteți scrie problemele cu care vă confruntați pe e-mailul nutritionist@elyfe.ro  și vom încerca să vă dăm cât mai multe informații valoroase  gratuit. (nu oferim informații prin telefon). De asemenea, puteți citi articolele noastre de pe blog pentru mai multe informații educaționale

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa Eden Lyfe Group – Aproape de Natură

Proprietăți

Ameliorează durerile osoase și articulare, Detoxifică organismul, Îmbunătățește circulația sangvină, Îmbunătățește performanța fizică, Sporește capacitatea de muncă, Stimulează drenajul limfatic

Recomandat în

Discopatii lombare, Dureri persistente, Durerile cauzate de afecțiunile ginecologice (sindrom premenstrual), Recuperările ortopedice (post-operatorie, scurtează perioada de convalescență), Reumatism, Tratamentul dicopatiilor, traumatismelor, coxartrozelor, mialgiilor sau neuropatiilor paravertebrale

A nu se folosi de către

Femeile gravide sau care alăptează

Contraindicatii

Afecțiuni ale pielii, Afecțiuni cardiovasculare (hipertensiune, aritmii, angină pectorală), Hipertiroidie, Inserție pacemaker, Intervenții chirurgicale cu inserții de tije metalice/șuruburi, Perioada menstruală, Răni deschise

Interzis

A se atinge suprafața cu turmalină și a se duce la ochi sau zonele sensibile, A se lăsa la îndemâna copiilor

Întreținere

Se spală manual fără detergenți în apă călduță (a nu se băga la mașina de spălat)

Mărimi disponibile

L – pentru o circumferință abdominală de maximum 110 cm, S – pentru o circumferință abdominală de maximum 94 cm

Mod de utilizare

1-2 ore/zi, 30 de minute cu 10 minute pauză, Utilizare minimă de 3 luni

Producător/Procesator

Hebei Youjie Medical Instruments Co., Ltd

Valabilitate

4-5 ani

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Centura Lombara Simpla cu Turmalina si Magneti”

Ați putea dori, de asemenea…
Produse similare
Coș de cumpărături
0

Edenlyfegroup.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului edenlyfegroup.ro si a anunturilor pe care le afiseaza, pentru a dezvolta functii noi social media si pentru a analiza traficul website-ului.

De asemenea, Edenlyfegroup.ro ofera aceste date partenerilor sai (retele sociale, de analiza a informatiilor de publicitate) care le pot combina cu alte informatii obtinute de ei direct sau indirect.

Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Setările de confidențialitate

Edenlyfegroup.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului Edenlyfegroup.ro si a anunturilor pe care le afiseaza, pentru a dezvolta functii noi social media si pentru a analiza traficul website-ului.

Necesare

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site.Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Exemple cookies setate de Edenlyfegroup.ro:

 • Consimtamant afisare cookies - Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent
 • Login cont - Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia
 • Cosul de cumparaturi - Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
 • Ascundere mesaje - Este utilizat pentru ascunderea unor mesaje cum ar fi: teaser/pop-up abonare newsletter, mesaje legate de intarzieri ale livrarii produselor, mesaje de marketing cum ar fi vouchere de reducere, online chat etc.
 • _ga
 • _gid
 • _gat

Decline all Services
Accept all Services